Traditie si gust! Penigotti la Resto Aperto

Dacă iubești dulciurile și mai ales ciocolata, este foarte posibil să fi auzit de Pernigotti, prima fabrică de ciocolată din Italia. Inovaţia, ingredientele excelente, investiţiile constante în tehnici moderne de procesare și mai presus de toate, pasiunea, au transformat micuţul atelier de dulciuri din Piemont într-una din cele mai faimoase mărci italienești.
Penigotti și-a deschis oficial porţile în 1860 și de atunci au rămas în inimile italienilor pentru tot ceea ce înseamnă ciocolată, nuga, cremă din alune de pădure și fistic, și bineînţeles… pentru Gelato!
La 22 de ani de la deschidere, calitatea excelentă este recompensată cu stema oficială a furnizorilor Casei Regale. Iar în 1927 începe producţia la scară largă a mult iubitelor praline Gianduiotto, un amestec delicios de ciocolată și alune de pădure.
Nouă ani mai târziu, în 1936, Pernigotti este printre primii care intră pe piaţa ingredientelor pentru îngheţată, devenind un vârf de lance în domeniu.
Cu o tradiţie în fabricarea ciocolatei de aproape 160 de ani și cu peste 80 de ani de experienţă în producerea îngheţatei, Pernigotti aduce la Aperto excelenţa gustului Italian.
Totul începe de la ingredientele de înaltă calitate prelucrate cu măiestrie: alune de pădure DOP, fistic de Bronte, boabe de cacao de pe cele mai bune plantaţii din lume. Si pentru că detaliile fac diferenţa, toată gama Pernigotti este halal și fără gluten, iar pentru dietele speciale, există bineînţeles variantele kosher și fără lactoză.
La Aperto, am ales pentru tine gelato Pernigotti, pentru că vrem să te bucuri de gustul autentic italian de la prima linguriţă… până la ultima!