Conceptul Resto Aperto: Semplice non e’ mai semplice.

Familie. Prieteni.

Conceptul Aperto este unul simplu, dar ambiţios. Restaurantul nostru este un mix între bogata tradiţie culinară italiană și modernitate, cea a designului și, bineînţeles, a tehnicilor de preparare.
Am ales să creăm pentru voi, oaspeţii noștri, o experienţă unică, experienţa Aperto: un spaţiu larg și luminos, deschis cum ne este și numele, primitor și intim în același timp, unde puteţi petrece momente speciale alături de familie și de prieteni.
Pentru noi, simplitatea este cea mai înaltă sofisticare. Designul modern-minimalist concentrează fără efort atenţia asupra celor cinci staţii de gătit LIVE, unde cele mai proaspete ingrediente sunt în fiecare moment transformate în preparate delicioase chiar sub ochii voștri.
Bucătăria Aperto nu este ascunsă privirilor. Te întâmpină de când ne calci pragul, te însoţește și te îmbie să guști, să adulmeci, să privești și să te bucuri de fiecare clipă a călătoriei pe tărâmul aromelor îmbietoare ale Italiei.
Acestea fiind spuse, îţi urăm bine ai venit la Resto Aperto! Începe alături de noi o călătorie gastronomică autentic italienească, savurând preparatele atent gândite de Chef Marco Favino alături de un cocktail pregătit de Mixologiștii noștri.
Călătorește alături de noi și descoperă experienţa unică Aperto!